Logo & huisstijl ontwerp nodig?

Sans Media helpt je graag met het creëren van een nieuw logo of met het restylen van je oude logo. Ben je opzoek naar een professioneel ontwerp en vind je een persoonlijke en snelle service fijn? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Logo ontwerp Outdoor & Hengelsport

Logo laten ontwerpen

Voor een bedrijf of onderneming is een logo met huisstijl van essentieel belang. Dit maakt jouw bedrijf namelijk herkenbaar voor klanten. De uitstraling hierna is een belangrijk onderdeel. Met jarenlange ervaring en passie voor het vak zorg ik graag voor een uniek ontwerp of restyle van je logo. Een ontwerp die aansluit op jouw bedrijf. Uiteraard met al jouw wensen hierin verwerkt.

Wat is de werkwijze?

01

Intake gesprek

Om goed aan de slag te gaan doen we eerst een klein intake-gesprek. Hierbij stel ik een paar vragen en bespreken we jouw wensen. Ook kan je eventuele voorbeelden of aantekeningen doorsturen.

02

Start proces

Als alle informatie verzameld is en jouw wensen doorgevoerd zijn, ga ik beginnen met het ontwerp. Tussendoor houden we goed contact en blijf je up-to-date van het gehele proces.

03

Concept & correctie

Je krijgt vervolgens 3 logo schetsen aangeleverd. Hierbij krijg je ook een correctieronde waarbij je uitgebreid de mogelijkheid hebt om feedback te geven als je nog iets verandert wilt hebben.

04

Oplevering logo

Het definitieve ontwerp ontvang je in de formaten EPS, PDF, PNG en JPG. Voor social media lever ik ook een vierkant JPG bestand (profielfoto) aan zodat je het logo goed kan presenteren.

Gelijk doorpakken? Ook door drukwerk kan je bij Sans Media terecht.

Uitleg over huisstijl

De manier waarop je jouw bedrijf presenteert noemen we de huisstijl. Of in engelse term: “corporate identity”. De huisstijl is een visuele presentatie waarin je het logo, de kleurstelling, lettertypes en andere belangrijke elementen weergeeft.

De huisstijl wordt gebruikt voor alle visuele uitingen van je bedrijf, zoals de website, visitekaartje, briefpapier of reclame.

Een goede huisstijl die past bij jouw merk of onderneming, is kenmerkend en biedt de mogelijkheid om je identiteit te laten zien. Het maakt je herkenbaar voor jouw doelgroep en laat zien waar je voor staat. De basis hiervoor creëert zich in veel gevallen al door het logo. Maar ook andere factoren zoals lettertypes, kleurgebruik of bepaalde USP’s spelen hierin een belangrijke rol.

Website huisstijl ontwerp Ultimate Drive

Design is the silent ambassador of your brand.

Huisstijl handboek

Nadat het logo en lettertype is vastgesteld, kan het huisstijl handboek worden neergezet. Hierin staan alle belangrijke visuele onderdelen van jouw bedrijf vast. Doormiddel van deze handleiding kan je de identiteit van jouw merk altijd goed door hanteren op je media en/of producten.

Visitekaartjes, drukwerk, reclame, maar natuurlijk ook je website of bijvoorbeeld bedrijfskleding – alles vormt één geheel. Daarnaast kan het ook uitgebreid worden met foto’s, infographics en iconen. Elk huisstijl handboek is uniek en vormt zich volledig naar de identiteit van het bedrijf.

Logo of huisstijl laten ontwerpen door Sans Media?

Een offerte aanvragen doe je gemakkelijk via het aanvraagformulier.